Miten palovaroitin voi olla asiakasystävällinen

Palovaroittimet voivat usein pilata tapahtuman, jossa ihmisillä on hauskaa ja he viihtyvät hyvin. Yksi väärä hälytys valitettavasti tyhjentää koko tapahtuman ja katkaisee sen harmittavasti koko tunnelman pilaten. Toisaalta jos sää on hyvä, usein ulkona ihmiset voivat hieman tutustua toisiinsa ja viettää pienen tauon. Eli jonkinlaisia hyviä puoliakin sattumassa on. Enimmäkseen kyseessä on kuitenkin negatiivinen asia, joka myös venyttää tapahtumaa, jos kyseessä on vaikkapa myöhäinen konsertti. Palovaroitin ei siis todellakaan ole asiakaspalveluun ja asiakaskokemukseen panostavalle yritykselle yleensä eduksi. Palovarottimen pitää olla herkkä, jotta se huomaa tulipalon kauempaakin mutta sen pitää silti olla absoluuttisesti oikeassa, jotta vääriltä hälytyksiltä vältytään. Nykyisin onneksi tällaisiin seikkoihin on panostettu enemmän. Esimerkiksi sivulta http://samsec.fi/palovaroitinjarjestelma löytyvät hälyttimet ovat uutta teknologiaa, jolloin väärät hälytykset laskevat lähes olemattomiin. Niiden on silti todistettu havaitsevan 100% aidoista tapauksista. Jälleen kerran siis teknologian kehitys on tullut ihmisten avuksi häiritsevissä arkiasioissa. Joku saisi vielä keksiä pyykkikoneen seuraksi laitteen, joka ripustaa pyykit kuivumaan niin elämä olisi huikeaa.

Toiminnanohjaus on suuri osa asiakaspalvelua

Asiakaspalvelua tapahtuu yrityksessä monella tasolla. Yleisesti asiakaspalveluksi mielletään päälle päin näkyvä palvelu eli miten asiakkaalle puhutaan, kuinka häntä kohdellaan ja miten hyvin häneen pidetään yhteyttä. On kuitenkin asioita, jotka vaikuttavat asiakaspalveluun ja asiakaskokemukseen myös taustalla. Yksi iso asia näissä on toiminnanohjaus. Toiminnanohjausjärjestelmällä on moni tehtäviä. Käytännössä sen rooli on nimensä mukaisesti ohjata yrityksen toimintaa ja olla koko toimintaa hallitseva järjestelmä. Sinne syötetään työntekijöiden tiedot, yrityksen tuotteet ja palvelut, tilaukset ja käytännössä lähes kaikki mahdollinen olennainen tieto yrityksen toiminnasta päivittäisellä tasolla. Kyseessä on systeemi, jota on erittäin vaikea korvata mitenkään muuten silloin, kun yrityksen toiminta alkaa kasvaa suureksi. Pienemmissä yrityksissä tälle järjestelmälle ei juuri liene tarvetta. Toiminnanohjausjärjestelmä tekee myös kaikesta vähemmän sekavaa ja hektistä hieman samalla tavalla kuin meditaatio auttaa henkisellä puolella. Järjestelmän etuja on siis paljon erilaisia. Tyypillisimmät toiminnanohjausjärjestelmän käyttäjät ovat yritykset, jotka toimivat teollisuuden alalla.

Fysioterapia auttaa Internetin parissa työskenteleviä

Tunnetusti liian paljon tietokoneen ääressä työskentelevillä ihmisillä ihmisillä on monenlaisia terveysongelmia. Useimmiten ne liittyvät juuri erilaisiin lihasongelmiin tai muuten vartalo kipeytyy tietyistä paikoista. Useimmiten lihasten puolella ongelma on takareisissä. Monet vuosikausia istumatyötä tehneet ihmiset eivät kykene esimerkiksi kuntosalilla tekemään kyykkyharjoituksia, koska takareidet ottavat vastaan kireytensä takia. Internet voi siis aiheuttaa välillisesti varsin mielenkiintoisia ongelmia. Toki tavallinen toimistotyö aiheuttaa myös samoja ongelmia mutta tyypillisesti Internetin parissa työskentelevillä on näitä samoja ongelmia erittäin usein. Ongelmaan löytyy ratkaisu, sillä fysioterapia auttaa varsin monia tämän ongelman kanssa. Sitä voi löytää esimerkiksi osoitteesta http://www.foreverfysio.fi monesta kaupungista. Toki monia muitakin yrityksiä löytyy samalta alalta. Ideana on siis se, että ongelma kannattaa korjata tai vanhempana ei enää pysty esimerkiksi solmimaan kengännauhojaan tai kumartumaan muutenkaan juurikaan. Toki ongelmaa voi myös ehkäistä pitämällä jaloittelutaukoja työstään tai panostamalla muuten ergonomiaan esimerkiksi seisomapöydän avulla. Ratkaisuja on siis varsin monia.