Sähköpostin suojauksen tärkeys asiakaspalvelussa

Internet on erittäin hyödyllinen mutta myös erittäin vaarallinen keksintö. Sen pahimmat vastustajat jopa manaavat koko asian ja toivovat ettei sitä olisi koskaan keksitty. Se on kuitenkin tullut jäädäkseen eikä siitä pääse eroon ilman suurta maailmanlaajuista tuhoa, jota kohti toisaalta planeettamme on väistämättä menossa muun muassa laajalti sivuutetun ilmaston muutoksen myötä. Sähköposti on tietysti yksi internetin suurimmista hienouksista. Ennen sitä ei ollut mahdollista kommunikoida ilmaiseksi millään teknologisella välineellä. Nykyisin sähköposti on niin yleinen asia ettei sitä oikein kukaan enää jaksa arvostaa sen suuremmin. Suojattu sähköposti on internetin laajuuden ja sitä myöten myös lisääntyneen turvattomuuden takia erittäin tärkeä asia. Varsinkin työasioissa tai raha-asioissa ei kannata enää luottaa pelkästään sähköpostin tarjoajan luotettavuuteen. Hakkerit pääsevät nykyisin jo varsin tehokkaasti lähes mihin tahansa. Esimerkiksi tietokoneellesi, josta tätä tällä hetkellä luet, pääsee todennäköisesti muutamissa minuuteissa. Sähköpostin ja salasanan voi saada selville helposti soittamalla halutun yrityksen tukeen ja esittämällä kiireistä sekä hieman epätoivoisesti arjessa taistelevaa henkilöä. Tästä on valitettavasti esimerkkejä Youtubessa. Wikipedia kertoo hyvin selvästi asiasta, mikäli sähköposti ei sinulle ole jostain syystä jo erittäin tuttu keksintö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *