Asiakaspalvelu leirikoulussa

Leirikoulu on yksi koulunkäynnin aidosti mielenkiintoisista ja jännittävistä osista. Toki jännitystä saa kokea varmasti myös esimerkiksi kokeiden ja esitelmien muodossa. Paitsi jos on rento esiintyjä tai opettaja unohtaa nostaa Afrikan kartan luokan edestä (tämä tapahtui 5. luokalla meille). Järkevämpi saattaa kyllä sivumainintana ihmetellä, että miksi ihmeessä 5-luokkalaisen pitää osata Afrikan maat ulkoa varsinkin kun joka viides niistä on jo eriniminen kymmenen vuoden päästä. Toki on hyvä tietää minkälaisia maita siellä on mutta koko kartan pänttääminen on täysin turhaa. Joka tapauksessa leirikoulu on erittäin mielenkiintoinen kokemus. Lähes ainoita asioita, jotka voivat pilata hyvän kokemuksen on huono asiakaspalvelu leirikoulussa. Töykeät henkilöt ruokapaikoissa tai hotellissa voivat toki tuoda negatiivisen sävyn reissuun. Sitä voi tehdä muuten myös bussissa oksentaminen liiallisen Gameboyn pelaamisen jälkeen, jota ei myöskään voi suositella. Kolmas ja ehdottomasti suurin asia, joka voi pilata reissun on tietysti varsin tavallinen negatiivisuus. Sekin kannattaa jättää kotiin reissuun lähtiessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *