Asiakaspalvelu pienissä kaupoissa

Pienissä kaupoissa asiakaspalvelun rooli korostuu hurjasti. Jokainen pienen liikkeen omistaja tietää sen. Sama pätee toki myös Internetissä. Pienen verkkokaupan on oltava äärimmäisen selkeä ja helposti käytettävä, jos se aikoo kilpailla suurten kanssa. Nopeat kuljetukset ja halvat hinnat vielä siihen päälle ja kaupasta tulee väkisin suosittu jo pelkän kuulopuheen perusteella. Toki tuotteiden täytyy myös olla laadukkaita ja mielellään kilpailua parempia. Tekijöitä siis riittää täydelliseen yhtälöön. Yksi hyvä tällainen esimerkki kristillinen kirjakauppa Sacrum. Kyseinen yritys on ollut toiminnassa jo erittäin pitkään eikä ole tinkinyt linjastaan mihinkään. Liike toimii omalla tavallaan ja tekee sen paremmin kuin suuret yritykset, jotka menevät täysin muiden mukana eivätkä usein tuo omia persoonallisia puolia tiskille ollenkaan. Kaksi yleisintä tapaa menestyä bisneksessä ovatkin juuri nuo kaksi eli joko tekee omaa juttuaan ja on siinä niin hyvä, että ihmiset vuodesta toiseen pitävät siitä tai sitten muuttuu ajan mukana älykkäästi ja näin pitää suosionsa. Samahan pätee vahvasti musiikin puolella myös.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *