Asiakaspalvelu eläinlääkärissä

Asiakaspalvelun rooli on tärkeä myös eläinlääkärillä käydessä. Tämä pätee tietysti sekä ihmiseen että potilaaseen. Jos potilas ei pidä eläinlääkäristä eikä suostu tottelemaan, lienee syytä vaihtaa paikkaa. Asiakaspalveluun panostavia eläinlääkäriasemia onkin nykyisin monia, joista esimerkiksi Eläinlääkäriasema Animagi Jyväskylä on noussut jopa otsikoihin asti palvelullaan. Kyseessä on esimerkki jo muillakin aloilla toimiville yrityksille eikä enää pelkästään vain oman alan yrityksille. Myös yrityksen päivystävä eläinlääkäri palvelee samalla asenteella ja on myös tunnettu varsinkin kaupungeissa, joista päivystys löytyy. Etenkin päivystystyö vaatii paljon tekijältään. Yöllä valvoessa väsyneenä on entistäkin vaikeampaa olla maltillinen ja kohtelias jokaiselle asiakkaalle, jos kohdalle sattuu huono päivä (tai yö). Lisäksi tietysti tapaukset ovat usein vaativampia kuin päivällä. Viime aikoina otsikoihin on  noussut sekopäitä, jotka myrkyttävät koiria tahallisesti. Kyseistä ilmiötä on monien vaikea ymmärtää. Ilmeisesti kyseiset ihmiset eivät pidä koirista yhtään. On silti vaikea ymmärtää, mitä he yrittävät teoillaan saavuttaa, sillä yksittäisten koira-parkojen myrkyttäminen kun ei tule koirakantaa vähentämään juuri ollenkaan. Näistä ihmisistä ei todennäköisesti olisi asiakaspalvelutyöhön ollenkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *