Miten palovaroitin voi olla asiakasystävällinen

Palovaroittimet voivat usein pilata tapahtuman, jossa ihmisillä on hauskaa ja he viihtyvät hyvin. Yksi väärä hälytys valitettavasti tyhjentää koko tapahtuman ja katkaisee sen harmittavasti koko tunnelman pilaten. Toisaalta jos sää on hyvä, usein ulkona ihmiset voivat hieman tutustua toisiinsa ja viettää pienen tauon. Eli jonkinlaisia hyviä puoliakin sattumassa on. Enimmäkseen kyseessä on kuitenkin negatiivinen asia, joka myös venyttää tapahtumaa, jos kyseessä on vaikkapa myöhäinen konsertti. Palovaroitin ei siis todellakaan ole asiakaspalveluun ja asiakaskokemukseen panostavalle yritykselle yleensä eduksi. Palovarottimen pitää olla herkkä, jotta se huomaa tulipalon kauempaakin mutta sen pitää silti olla absoluuttisesti oikeassa, jotta vääriltä hälytyksiltä vältytään. Nykyisin onneksi tällaisiin seikkoihin on panostettu enemmän. Esimerkiksi sivulta http://samsec.fi/palovaroitinjarjestelma löytyvät hälyttimet ovat uutta teknologiaa, jolloin väärät hälytykset laskevat lähes olemattomiin. Niiden on silti todistettu havaitsevan 100% aidoista tapauksista. Jälleen kerran siis teknologian kehitys on tullut ihmisten avuksi häiritsevissä arkiasioissa. Joku saisi vielä keksiä pyykkikoneen seuraksi laitteen, joka ripustaa pyykit kuivumaan niin elämä olisi huikeaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *